27 juni 2022

ReBo Sportontmoeting: Vriendenschaar wint 1e onderdeel

Vriendenschaar won afgelopen maandagavond het 1e onderdeel van de ReBo Sportontmoeting. De korfballers bewezen ook goed te kunnen basketballen en dat was vooral merkbaar in de finale tegen het team van Rohda’76: 20-3.

● Patrick Verbeij (Vriendenschaar) in een stijlvolle lay-up richting basket.

Finale

In de basketbalfinale was Vriendenschaar heer en meester. Rohda’76 werd in korte tijd op grote achterstand gespeeld. Op zich niet zo verwonderlijk want de korfballers zijn gewend de bal snel met de handen rond te laten gaan. Rohda’76 wist dat niet te ontregelen. Vriendenschaar met enkele selectiespelers in de ploeg met o.a. Edwin van Staalduinen, Patrick Verbeij, Tijn v.d. Hoogenband en Jinke van Keeken hadden weinig moeite de basket te vinden. Met 20-3 dolf Rohda’76 het onderspit tegen een ongenaakbaar Vriendenschaar. In de eindrangschikking werd Heres derde.

● Spanning onder de basket met Edwin van Staalduinen die hoger reikt voor Vriendenschaar tegen BZ&PC.

Zeven deelnemende teams

Ondanks de dominantie van Vriendenschaar en Rohda’76 in de voorwedstrijden werd er toch ook door de andere teams in de Sporthoeve met plezier gebasketbald. Naast Rohda’76 en Vriendenschaar zijn ook BZ&PC, ESTO 1, ESTO 2, Heres en VSTS de deelnemende teams in de 13e editie van de ReBo Sportontmoeting. Jammer dat sportteams uit Reeuwijk er dit jaar niet bij zijn. Het volgende 2e onderdeel (zwemmen) vindt a.s. woensdagavond plaats in zwembad De Kuil.

● Iris Melchers voor VSTS in de aanval.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu