Gepubliceerd 27 juni 2022

ReBo Sportontmoeting: Vriendenschaar wint 1e onderdeel

Vriendenschaar won afgelopen maandagavond het 1e onderdeel van de ReBo Sportontmoeting. De korfballers bewezen ook goed te kunnen basketballen en dat was vooral merkbaar in de finale tegen het team van Rohda’76: 20-3.

● Patrick Verbeij (Vriendenschaar) in een stijlvolle lay-up richting basket.

Finale

In de basketbalfinale was Vriendenschaar heer en meester. Rohda’76 werd in korte tijd op grote achterstand gespeeld. Op zich niet zo verwonderlijk want de korfballers zijn gewend de bal snel met de handen rond te laten gaan. Rohda’76 wist dat niet te ontregelen. Vriendenschaar met enkele selectiespelers in de ploeg met o.a. Edwin van Staalduinen, Patrick Verbeij, Tijn v.d. Hoogenband en Jinke van Keeken hadden weinig moeite de basket te vinden. Met 20-3 dolf Rohda’76 het onderspit tegen een ongenaakbaar Vriendenschaar. In de eindrangschikking werd Heres derde.

● Spanning onder de basket met Edwin van Staalduinen die hoger reikt voor Vriendenschaar tegen BZ&PC.

Zeven deelnemende teams

Ondanks de dominantie van Vriendenschaar en Rohda’76 in de voorwedstrijden werd er toch ook door de andere teams in de Sporthoeve met plezier gebasketbald. Naast Rohda’76 en Vriendenschaar zijn ook BZ&PC, ESTO 1, ESTO 2, Heres en VSTS de deelnemende teams in de 13e editie van de ReBo Sportontmoeting. Jammer dat sportteams uit Reeuwijk er dit jaar niet bij zijn. Het volgende 2e onderdeel (zwemmen) vindt a.s. woensdagavond plaats in zwembad De Kuil.

● Iris Melchers voor VSTS in de aanval.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN