Gepubliceerd 27 juni 2023

ReBo Sportontmoeting van start gegaan

De 13e editie van de ReBo Sportontmoeting is maandagavond 26 juni van start gegaan met het eerste onderdeel atletiek. Op de baan van SC Reeuwijk werden de 7 deelnemende teams geconfronteerd met 3 technische onderdelen te weten hoogspringen, verspringen en kogelstoten. En daarmee werden vooral de atletische en technische vaardigheden van de deelnemers aangesproken. De avond werd afgesloten met een 4x400m estafette. En dat is weer een discipline om het uithoudingsvermogen te testen.

● Esli Westmaas ging voor zijn team ESTO zaal bij het hoogspringen nog over de 1.55 m.
● Bas van Goudzwaard voor het ESTO-team in actie bij het verspringen.

Geen deelname uit Reeuwijk en Driebruggen

Ook dit jaar geen deelname van teams uit Reeuwijk en Driebruggen. Dat zou de organisatie zeker anders willen. Wel Heres, ESTO (met 2 teams), Rohda’76, Vriendenschaar, VSTS en Vriendenschaar zijn weer van de partij om uiteindelijk uit te maken wie zich het veelzijdigste team van het jaar mag noemen. Rohda’76 verdedigt de titel.

Heres won maandagavond het 1e onderdeel met ESTO op de 2e plaats. Daar ESTO ook de verdubbelaar had ingezet, gaan de ESTO-voetballers in het algemeen klassement aan de leiding.

Het volgende onderdeel vindt plaats a.s. woensdagavond bij Vriendenschaar met het onderdeel softbal.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN