Gepubliceerd 20 juni 2023

REBO-sportontmoeting 26 juni van start

Over een week start voor de 13e keer de REBO-Sportontmoeting. De organisatie hoopt dit jaar weer op een geslaagde editie. De sporten die dit jaar voorbij zullen komen zijn atletiek, softbal, poolen, flagfootball, handbal en natuurlijk het slotevenement als afsluiting.

 
Vorige editie wist Rohda’76 er vandoor te gaan met de wisselbeker. Welke vereniging blinkt dit jaar uit? Rohda’76 neemt het op tegen onder andere VSTS, Vriendenschaar, BZ&PC, Heres en ESTO. Buiten dat de verenigingen meedoen met de REBO-Sportontmoeting, mag de organisatie ook gebruik maken van hun materiaal en accommodaties.


Ook dit jaar zijn er weer meerdere sponsoren die de REBO-Sportontmoeting mogelijk maken. Dat zijn Van Eijk, Administratiekantoor Bodegraven, Karwei Bodegraven, Scheerder, De Porsche Dealer, Cigo, Fysio en Double Sports.

Programma:

● Maandag 26 juni – Atletiek – Atletiekvereniging Reeuwijk
● Woensdag 28 juni – Softbal – Vriendenschaar  
● Vrijdag 30 juni – Poolen – Kwalitaria Bodegraven
● Maandag 3 juli – Flagfootball – Rohda’76
● Woensdag 5 juli – Handbal – Sporthoeve
● Vrijdag 7 juli – Slot – ESTO

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN