Gepubliceerd 2 juni 2022

ReBo Sportontmoeting 2022 op 27 juni van start!

Na twee jaar afwezigheid wordt dit jaar weer de ReBo Sportontmoeting georganiseerd. Dit is een sportevenement voor alle sportverenigingen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk waar gedurende twee weken in toernooivorm verschillende sporten worden gespeeld. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Karwei Bodegraven en andere sponsoren.

● Frisbee was een van de onderdelen tijdens de ReBo sportontmoeting in 2019.

Start

Op maandag 27 juni wordt gestart met het onderdeel basketbal en op vrijdag 8 juli sluiten we de ReBo Sportontmoeting 2022 af met een slotevenement in het Reeuwijkse Hout met daarna de prijsuitreiking in PÛHA. Er zijn al veel sportverenigingen die zich hebben aangemeld. Wil jij nog meedoen met je sportvereniging of heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar de organisatie via info@rebosportontmoeting.nl.

De volgende sportverenigingen hebben zich al aangemeld:
BZ&PC - ESTO 1 - ESTO 2 - HCRB - Heres - Rohda'76
Vriendenschaar - VSTS

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN