2 februari 2023

Ramon Hageraats vertrekt bij CVC Reeuwijk

CVC Reeuwijk moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Bij de club vertrekt Ramon Hageraats, die volgend seizoen aan de slag gaat bij zaterdagvierdeklasser Quintus. In Kwintsheul volgt hij Richard Langeveld op die vanaf de zomer 2019 daar hoofdtrainer was.

● Ramon Hageraats na dit seizoen alweer weg bij CVC Reeuwijk.

Slechts 1 seizoen

Het is nu Hageraats 1e seizoen bij CVC Reeuwijk en daar blijft het dus bij. Hij staat er met CVC beroerd voor. De club staat laatste in de 3e Klasse C en moet vrezen voor degradatie. Hageraats werd aan het begin van het huidige seizoen geconfronteerd met het vertrek van een aantal vaste basisspelers bij de Reeuwijkse club. En dat lijkt CVC te gaan opbreken.

Daarvoor was Hageraats trainer bij Olympia en ESTO. Ook bij die clubs bleef hij een betrekkelijk korte periode.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu