19 februari 2023

Radioprogramma Gast uit de Streek met Maya Jansen, projectmedewerker Kernkracht

Maya Jansen is projectmedewerker ExpEx Midden-Holland bij Stichting Kernkracht in Gouda en is 20 februari vanaf 20.00 uur te gast in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Maya vertelt dat ExpEx (experienced experts) op verzoek van jongeren uit de jeugdhulp is ontstaan. Vrijwilligers die zelf in hun jeugd met jeugdhulp te maken hebben gehad helpen jongeren die nu in de jeugdhulp zitten.

Maya Jansen, projectmedewerker Kernkracht


Kernkracht biedt onafhankelijke client ondersteuning en ervaringscafés aan in De Zon in Bodegraven. Wanneer de spreekuren zijn staat vermeld op de website. Maya heeft zelf ook met jeugdhulp te maken gehad en werd opgevangen in een gezinshuis. Ze vertelt ook wat er gebeurde toen ze 18 werd en opeens zelfstandig moest gaan wonen.


De uitzending wordt op dinsdag 21 februari om 22.00 uur en zondag 26 februari om 18.00 uur herhaald. Het interview is ook terug te horen via Spotify.

Interview met Maya Jansen
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu