Gepubliceerd 19 februari 2023

Radioprogramma Gast uit de Streek met Maya Jansen, projectmedewerker Kernkracht

Maya Jansen is projectmedewerker ExpEx Midden-Holland bij Stichting Kernkracht in Gouda en is 20 februari vanaf 20.00 uur te gast in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Maya vertelt dat ExpEx (experienced experts) op verzoek van jongeren uit de jeugdhulp is ontstaan. Vrijwilligers die zelf in hun jeugd met jeugdhulp te maken hebben gehad helpen jongeren die nu in de jeugdhulp zitten.

Maya Jansen, projectmedewerker Kernkracht


Kernkracht biedt onafhankelijke client ondersteuning en ervaringscafés aan in De Zon in Bodegraven. Wanneer de spreekuren zijn staat vermeld op de website. Maya heeft zelf ook met jeugdhulp te maken gehad en werd opgevangen in een gezinshuis. Ze vertelt ook wat er gebeurde toen ze 18 werd en opeens zelfstandig moest gaan wonen.


De uitzending wordt op dinsdag 21 februari om 22.00 uur en zondag 26 februari om 18.00 uur herhaald. Het interview is ook terug te horen via Spotify.

Interview met Maya Jansen
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN