25 mei 2022

Raadsvergadering op radio en tv

De gemeenteraadsvergadering van woensdag 25 mei wordt vanaf 20.00 uur door BR6 uitgezonden op radio en tv.


Op de agenda staat als bespreekstuk de wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Elly de Vries van D66 doet een mededeling over Stichting Veen. Gerrit Weerheim van de SGP stelt vragen over de procedure met betrekking tot de verkeerssituatie Brugweg Waddinxveen en Reeuwijk-Dorp.

Tijdens de commissievergadering an 18 mei was er een storing waardoor de uitzendingen op radio en tv voortijdig zijn afgebroken. De verbinding tussen de raadszaal en de studio van de omroep is getest en werkt nu goed. Volgende week woensdag 1 juni wordt de installatie van het nieuwe college live uitgezonden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu