27 september 2022

Raadsvergadering op radio en tv bij BR6

De gemeenteraadsvergadering van woensdag 28 september is vanaf 20.00 uur live te horen op de radio en te zien op tv bij BR6. Besproken worden het concept regionaal risicoprofiel VRHM 2023 – 2026, verordeningen i.v.m. de omgevingswet, bestemmingsplan brandweerkazerne en volkstuinen Driebruggen.

CDA en PvdA dienen een motie in met de titel Gas- en elektraprijzen, niemand in de kou. Willem Zuyderduyn (LLBR) zal vragen stellen aan het college over de samenwerking met de lokale mediaomroepen, het coalitieakkoord en het informeren van de raad.

Frank Rijkaart (LLBR) zal een vraag stellen naar aanleiding van het persbericht over het plaatsen van tijdelijke woningen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu