15 november 2022

Progressief Woerden wil vuurwerkshow mogelijk maken

Progressief Woerden komt met een motie om vuurwerkshows mogelijk te maken. De partij wil dat het college het organiseren van een centrale vuurwerkshow in de gemeente gaat ondersteunen. Zo zou moeten worden onderzocht hoe de vergunningsaanvraag voor zulke initiatieven makkelijker gemaakt kan worden.

Ook wil de partij dat er voor komend Oud en Nieuw een budget van € 10.000 komt voor initiatieven voor een centrale Oud en Nieuwviering. Door het mogelijk maken van centrale vuurwerkshows wil Progressief Woerden onder andere het gebruik van consumentenvuurwerk verminderen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu