11 september 2022

Prima uitgangpositie Rohda’76

Na de 1-4 overwinning bij Woubrugge heeft Rohda’76 genoeg aan een remise om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de KNVB-beker.

Komende zaterdag 17 september komt concurrent BMT (Biedt Moedig Tegenstand) naar sportcomplex De Broekvelden. Net als Rohda’76 boekten de Hagenaars twee overwinningen, maar het doelsaldo van het team van Arjen Linstra is (vele malen) beter: 12-1 om 4-2.

● Vlatko Lazic stuit op de keeper waarna (de niet zichtbare) Jorg Schreuder de bal voor het binnentikken heeft: 0-1. (Foto: Don van der Meer)

Niet oogstrelend

In en tegen Woubrugge speelden de blauwwitten bepaald niet oogstrelend. Vooral voor de rust lukte er weinig. Linstra sprak na afloop van een leerzame wedstrijd. ,,We speelden de eerste helft niet best en kwamen eigenlijk onverdiend op voorsprong. Na de rust toonden we meer energie, flair en beweging zonder bal. Toen stonden er weer mannen in het veld.’’

Op slag van rust stond Jorg Schreuder op de goede plek om het voorwerk van Boban en Vlatko Lazic van een strik te voorzien: 0-1.

Op rozen

Vijf minuten in de tweede helft leek Rohda’76 na de 0-2 van Tygo Zwaan op rozen te zitten, maar binnen een minuut moest keeper Luc Spannemaker – die voor rust zijn ploeg enkele keren voor een achterstand behoedde – de gang naar het net maken: 1-2. Een korte opleving van de thuisclub, want (wederom) Schreuder en aanvoerder Mitchell van Waveren (strafschop) bepaalden de eindstand op 1-4.

Komende zaterdag dus de laatste poulewedstrijd thuis tegen BMT. Aanvang 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu