15 september 2021

Prima competitiestart voor Vriendenschaar

Vriendenschaar is de veldkorfbalcompetitie in de 2e klasse G prima begonnen. De Bodegravers wonnen in Oud-Beijerland met 8-17 van Korbatjo. Bij rust had vriendenschaar al een 6-13 voorsprong.

Even spannend

Het leek even spannend te worden toen de thuisclub opende met twee treffers. Onder leiding van het trainersduo Bertjan Bron en Jorrit de Gruter trok Vriendenschaar dat weer snel recht door Sybren van Hall. De jeugdspeler van Vriendenschaar speelde een tijd bij Tempo en is nu weer terug op het oude nest. Daarna liepen de Bodegravers al gauw uit. Vooral de op zijn voetbalschoenen spelende Patrick Verbeij – Korbatjo is één van de weinige verenigingen waar nog op echt gras gespeeld wordt – was op dreef. Tegelijkertijd werd er strak verdedigd. Dit resulteerde in een ruststand van 6-13.

• Speelmoment uit de wedstrijd Korbatjo-Vriendenschaar. (Foto: Fenne van den Hoogenband)

Regie in handen

Begin tweede helft was ook nog leuk om naar te kijken. Hoewel Vriendenschaar de regie van de wedstrijd in handen had. Richting het einde bloedde de wedstrijd wat dood. Er werd nog weinig gescoord. De wedstrijd eindigde tenslotte in een afgetekende 8-17 overwinning voor Vriendenschaar. Ook Vriendenschaar 2 trok met 16-18 aan het langste eind.

Ook winst voor CKV Reeuwijk

Ook CKV Reeuwijk beleefde een goede competitiestart in de 2e klas. De Reeuwijkers wonnen de streekderby in Linschoten tegen Luno met 16-23.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu