13 oktober 2021

Prikbus bij grote kaasverwerkingsbedrijven in Bodegraven

Dee GGD komt woensdag 20 oktober met een prikbus bij twee grote kaasverwerkingsbedrijven in Bodegraven. Met de komst van de bus bieden de bedrijven werknemers en hun familie de mogelijkheid aan om onder werktijd een prik te halen.

Prikbus

De GGD Hollands Midden gaat vanaf 1 november op wisselende binnenlocaties vaccineren. Denk aan buurtcentra, ziekenhuizen en andere plekken in wijken en woonkernen.

Er rijden dan geen prikbussen meer. Het wordt namelijk te koud en guur voor de bezoekers en de medewerkers van de bus.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu