6 januari 2022

Prijswinnaars moeten nog even geduld hebben

De 50 winnaars van de BOV zegelactie moeten nog even geduld hebben. Tijdens de uitreiking van de prijzen wordt pas bekend gemaakt wie wat gewonnen heeft.

De vijfde en daarmee laatste trekking van de BOV-zegelactie was op 3 januari. Bij deze trekking is ook de winnaar van de hoofdprijs van maar liefst € 1000,- getrokken. De gelukkige prijswinnaars worden weer vermeld op de BOV-website.

BOV bestuurslid Renske van Dam en lid activiteitencommissie Pancras Kuipers tussen de enorme berg ingeleverde spaarkaarten, bezig met de trekking van de prijswinnaars in 2019.

De prijsuitreiking was gepland op zaterdag 15 januari 2022 om 16.00 uur bij PuntKomma maar op dit moment is het gezien de coronamaatregelen nog even onduidelijk of dit door kan gaan. De winnaars krijgen sowieso persoonlijk bericht met informatie over wanneer ze hun prijs op kunnen halen.

Het prijzenpakket van de BOV-zegelactie was ook dit jaar weer groot en dus de win-kans is ook groter. Veel BOV-winkeliers stelden prijzen ter beschikking, de zogenaamde verrassingsprijzen. Deze verrassingsprijzen vertegenwoordigen een waarde die kan variëren van € 25,= tot wel € 100,=. De geldprijzen worden uitgekeerd in BOV-cadeaubonnen. Er was kans op prijzen van € 50, € 100 en een hoofdprijs van maar liefst € 1.000!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu