Gepubliceerd 11 juni 2023

Prijsuitreiking boodschappenbingo

Jumbo Langerak viert 75 dagen lang feest vanwege het 75-jarig jubileum. De grootouders van Quint Langerak, Bets en Bertus Langerak, openden 75 jaar geleden in IJsselstein hun slagerij en stonden daarmee aan de start van een florerend familiebedrijf. Nu, 75 jaar later, wordt dit groots gevierd met de Boodschappenbingo.

Afgelopen zaterdag was de tweede prijsuitreiking bij de supermarkt in winkelcentrum Broekvelden. Daar namen 75 winnaars hun prijs in ontvangst.

Er waren 3 soorten prijzen te winnen, namelijk 25x een Karwei waardebon t.w.v. €75,-, 25x een Pull-of-Polo waardebon t.w.v. €75,- en 25x een goed gevulde boodschappentas met allerlei lekkers van de Jumbo. De Boodschappenbingo is nog niet afgelopen, Zaterdag 17 juni wordt de derde trekking gehouden. zaterdag 24 juni is de prijsuitreiking op het Raadhuisplein.

Redacteur Anneke Bekker
Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN