Gepubliceerd 11 juni 2023

Prijsuitreiking boodschappenbingo

Jumbo Langerak viert 75 dagen lang feest vanwege het 75-jarig jubileum. De grootouders van Quint Langerak, Bets en Bertus Langerak, openden 75 jaar geleden in IJsselstein hun slagerij en stonden daarmee aan de start van een florerend familiebedrijf. Nu, 75 jaar later, wordt dit groots gevierd met de Boodschappenbingo.

Afgelopen zaterdag was de tweede prijsuitreiking bij de supermarkt in winkelcentrum Broekvelden. Daar namen 75 winnaars hun prijs in ontvangst.

Er waren 3 soorten prijzen te winnen, namelijk 25x een Karwei waardebon t.w.v. €75,-, 25x een Pull-of-Polo waardebon t.w.v. €75,- en 25x een goed gevulde boodschappentas met allerlei lekkers van de Jumbo. De Boodschappenbingo is nog niet afgelopen, Zaterdag 17 juni wordt de derde trekking gehouden. zaterdag 24 juni is de prijsuitreiking op het Raadhuisplein.

Redacteur Anneke Bekker
Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN