Gepubliceerd 31 augustus 2023

Previewavond Evertshuis ook live op tv bij BR6

BR6 zendt komende zaterdag 2 september vanaf 20.00 uur de mix van optredens, interviews en filmpjes live uit, die worden vertoond tijdens de previewavond in het Evertshuis. Voor wie niet zelf naar de theaterzaal kan komen is het een mooie gelegenheid om thuis vanaf de bank te kijken naar wat het theaterseizoen 2023/2024 te bieden heeft.


Directeur Jackie van der Vlis opent de avond met een warm welkom, de officiële opening wordt verricht door wethouder Elly de Vries. Daarna zijn er diverse optredens van onder andere: Studio Forza, Koor Bodegraafs Vocaal Ensemble, Ensemble van Streekfestival, Cabaret Thjum Arts. Muziek van Leonie Meijer en Cabaret Blauwe Vinkjes.

Tekst: Anneke Bekker
Bron: website Evertshuis

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN