Gepubliceerd 16 oktober 2023

Prestigieus gala RVC-Awards in teken van 90 jaar RVC’33

Op 13 oktober 2023 vond de 20e editie van de RVC Awards plaats, het prestigieus gala waarbij de beste spelers van het afgelopen seizoen worden gekozen. Dit jaar stond de avond geheel in het teken van het 90-jarige jubileum, waarbij we teruggingen in de tijd en werden ondergedompeld in nostalgie, glitter en glamour.

● De Award-winnaars bij RVC’33. (Foto: Marlien van Leeuwen)

De aankleding bracht de bezoekers terug naar de glorieuze jaren 80. De kantine van RVC’33 was omgetoverd tot een heuse galadisco, compleet met 24 fonkelende discoballen en een prachtige dansvloer. Het was een feest van herkenning, met filmpjes uit de oude doos die werden afgewisseld met creatieve en humoristische inzendingen van de teams zelf.

De presentatie werd wederom gedaan door het duo Simone van Veen en Rens Mathot, die de eer hadden om de beste spelers en speelsters te introduceren. Naast de prijswinnaars van de veertien aanwezige teams, die werden gekozen door hun eigen medespelers, werden er nog twee extra awards uitgereikt: die van de topscorer (Onno Stolwijk) en de minst gepasseerde keeper (Lisenka Ranselaar). Niet alleen de winnaars werden in het zonnetje gezet, uiteraard stonden ook in deze editie de sponsoren centraal. Zij hadden de eer om de Awards te overhandigen en werden door de teams op ludieke wijze bedankt.

Na het programma sloot DJ Jor-D de avond geheel in stijl af: een knallend feest waarbij er gretig gebruik werd gemaakt van de verlichte dansvloer. Al met al een gedenkwaardige 20e editie.

Winnaars awards:

Jeroen van Leeuwen (Zaterdag H2), Nick Lindhout (Veteranen), Jos Verheul (JO23-1), Lisenka Ranselaar (Dames 2 en minst gepasseerde keeper), Mari Blanken (Zondag H2), Luuc Looijenstijn (JO19-2), Luke Verbakel (Heren 5), Shaina Verleun (MO20-2), Paul van der Maas (Heren 3), Maud Verleun (MO20-1), Mark Ernst (Heren 4), Jona van Egmond (JO19-1), Gwen Vergouwe (Dames 1), Luuk van Leeuwen (Heren 1), Onno Stolwijk (topscorer).

Bericht: André van Egdom / Martijn Olsthoorn (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN