7 november 2022

Plassengebied 13 november afgesloten vanwege De Halve Marathon Gouda

Het plassengebied is in zondag 13 november tussen 11.15 uur en 14.45 uur deels afgesloten voor verkeer vanwege de Halve Marathon Gouda. Er rennen dan honderden deelnemers over het aangegeven parcours, verdeeld over 3 startgroepen.

Op de (hoofd)assen Binnenpolderweg, Wilhelmina van Pruisenlaan, Voorwillenseweg, Willenskade, Vlietkade, en een deel van de ’s Gravenbroekseweg zal het gemotoriseerd verkeer stil gelegd worden. Hiervoor zijn vergunningen afgegeven door de gemeenten Gouda en Bodegraven-Reeuwijk en de Groen Alliantie.

Houd er dus rekening mee dat u zich op 13 november vóór 11.15 uur buiten dit gebied begeeft met uw auto/motor indien u die deze dag nodig heeft voor 14.45 uur.

Klik hier voor meer informatie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu