Gepubliceerd 7 november 2022

Plassengebied 13 november afgesloten vanwege De Halve Marathon Gouda

Het plassengebied is in zondag 13 november tussen 11.15 uur en 14.45 uur deels afgesloten voor verkeer vanwege de Halve Marathon Gouda. Er rennen dan honderden deelnemers over het aangegeven parcours, verdeeld over 3 startgroepen.

Op de (hoofd)assen Binnenpolderweg, Wilhelmina van Pruisenlaan, Voorwillenseweg, Willenskade, Vlietkade, en een deel van de ’s Gravenbroekseweg zal het gemotoriseerd verkeer stil gelegd worden. Hiervoor zijn vergunningen afgegeven door de gemeenten Gouda en Bodegraven-Reeuwijk en de Groen Alliantie.

Houd er dus rekening mee dat u zich op 13 november vóór 11.15 uur buiten dit gebied begeeft met uw auto/motor indien u die deze dag nodig heeft voor 14.45 uur.

Klik hier voor meer informatie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN