Gepubliceerd 12 juni 2023

Plan voor veilig en leefbaar Oudewater

De gemeente Oudewater streeft naar een zo veilig mogelijke leefomgeving voor inwoners en bezoekers. Daarom heeft het college de gemeenteraad twee stukken gestuurd die moeten bijdragen aan een veiliger Oudewater.

Het eerste is wat de prioriteiten op het gebied van veiligheid zijn voor de komende jaren. Het tweede document is een aanwijzingsbesluit over gebieden waar drankgebruik in Oudewater verboden is.

Om Oudewater veilig en leefbaar te houden, werkt de gemeente samen met verschillende partners, waaronder de politie, jeugd- en jongerenwerk en maatschappelijk werk. De gemeente maakt iedere vier jaar een Integraal Veiligheidsplan waarin wordt afgesproken hoe zij met alle partners gaan samenwerken en wat de prioriteiten zijn.

Redacteur Ton Boonekamp
Bron: persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN