Gepubliceerd 8 januari 2022

Plan voor parkeergelegenheid onder de grond in het centrum

Uit onderzoek blijkt dat er op enkele plekken in het centrum van Bodegraven voor de bewoners te weinig parkeerplekken zijn. Voor het winkelend publiek is er binnen een straal van 500 m. voldoende parkeergelegenheid.

De oplossing voor de te hoge parkeerdruk in het centrum is een parkeergarage onder het Raadhuisplein en een onder de parkeerplaats bij de Albert Heijn en Aldi en tevens een extra parkeerdek bij het station en extra parkeerplekken tegenover het station. De vraag is alleen of dat ook financieel haalbaar is. Hoeveel geld heeft de gemeente over voor het verwijderen van de heilige koe uit het straatbeeld ten behoeve van een aantrekkelijk en leefbaar centrum?

Bron: presentatie 12 januari 2022

A.s woensdagavond is er voor de gemeenteraad een ambtelijk presentatie van de plannen voor meer parkeergelegenheid in het centrum. De presentatie en inspraak van 12 januari wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden op tv bij BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN