Gepubliceerd 22 mei 2021

Pim de Visser van Gouda naar Rohda’76

Na de eerder aangekondigde komst van keeper Maico du Chatinier en de terugkeer van Esli Westmaas (van Aarlanderveen), kiest nu ook Pim de Visser voor Rohda’76. De 20-jarige aanvallende middenvelder komt over van derdeklasser Gouda.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd deed Pim al bij diverse verenigingen ervaring op. Hij begon zijn carrière in de jeugd van zustervereniging ESTO. Na zijn verhuizing van Bodegraven naar Reeuwijk-Dorp voetbalde Pim bij RVC’33. Vervolgens lijfde ARC hem in. Uit die tijd kent hij onze selectiespeler Niels Valk.

Kennismakingstraining

Na zijn juniorentijd koos Pim voor Gouda, omdat daar enkele vrienden van hem al speelden. Uit zijn middelbare schooltijd in Gouda kent Pim nog enkele selectiespelers van Rohda’76, waaronder keeper Luc Spannemaker. Inmiddels heeft Pim er bij de selectie van trainer Arjen Linstra al een kennismakingstraining opzitten. ,,Dat beviel goed. Het niveau lag heel hoog. Ik hoop op een mooi seizoen waarin ik van toegevoegde waarde kan zijn met assists en goals,’’ klinkt Pim enthousiast.

• Pim de Visser geflankeerd door Hans-Wouter Valk (l) en trainer Arjen Linstra.

Goals

Ook Linstra ziet in de nieuwkomer een welkome aanvulling van zijn selectie. ,,Hij voegt meer diepgang toe aan de huidige groep en hij maakt geregeld een goal.’’ De spelersgroep reageerde enthousiast op de kennismaking met Pim, zo signaleerde Hans-Wouter Valk van de technische commissie. ,,Bij de samenstelling van de selectie zoeken we naar een goede balans tussen spelers van de eigen vereniging en jongens die graag bij ons komen voetballen en waarvan wij denken dat ze van toegevoegde waarde zijn. Zulke spelers hopen wij voor een langere tijd aan Rohda’76 te binden.’’

• Bron: Rohda-website

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN