Gepubliceerd 9 februari 2024

Peter van Holstein komend seizoen hoofdtrainer bij De Rijnstreek (+ interview)

Ook De Rijnstreek heeft voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer. Het is Peter van Holstein die Frans Schaap gaat opvolgen. Van Holstein heeft al bij enkele clubs senioren- en jeugdteams onder zijn hoede gehad.

● Peter van Holstein (midden) wordt de nieuwe hoofdtrainer bij De Rijnstreek met links elftalleider Ehrhard van Dijk en rechts bestuurslid Danny Busscher.

Trainersloopbaan

Eerder was hij o.a. hoofdtrainer bij Alphia en Alphen en is ook bekend als trainer van diverse jeugdteams: ARC, Sportlust, RKDES en WSE. Ook 2e elftallen heeft hij onder zijn hoede gehad bij FC Aalsmeer en Rohda’76.

Niet onbekend

De 53-jarige Alphenaar kende al wat spelers bij De Rijnstreek en vindt bij De Rijnstreek de uitdaging om het 1e elftal voetballend beter te maken. Zijn werk in de jeugdzorg geeft hem ook de mogelijkheid sociale vaardigheden mee te nemen in zijn werkzaamheden als hoofdtrainer.

INTERVIEW:

Interview met Peter van Holstein (verslaggever André van Egdom)

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN