16 oktober 2022

Peter van Herpen in Gast uit de Streek na laatste uitzending ‘Peer stoft ze af’

Peter van Herpen stopt na 1.305 uitzendingen van het radioprogramma ‘Peer Stoft ze af’ bij BR6. Een goede reden om hem uit te nodigen als Gast uit de Streek. Het interview wordt aansluitend aan het laatste programma van ‘Peer Stoft ze af’ op 17 oktober om 20.00 uur uitgezonden.

Hij maakt zijn programma al net zolang als de lokale omroep bestaat, 28 jaar. Bijzonder is dat hij tot de laatste uitzending in de studio platen van vinyl is blijven draaien. Behalve programmamaker was Peer ook redacteur van de kabelkrant en radiotechnicus bij diverse andere programma’s, zoals bij Gast uit de Streek.

Peter van Herpen

Peter vertelt waarom hij destijds met zijn vrouw van Vught in Brabant naar Bodegraven is verhuisd. Hij vertelt ook waarom hij er nu mee stopt en wat hij daarna gaat doen.


Het interview wordt op dinsdag 18 oktober om 22.00 uur en zondag 23 oktober om 19.00 uur herhaald. Het interview is on demand terug te luisteren via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu