Gepubliceerd 27 februari 2024

Persoonlijke records voor Jessica Bannatyne tijdens jaargang finale

Tijdens de Jaargang finale, het nationale zwemkampioenschap voor minioren, heeft de net 10-jarige Jessica Bannatyne mooie prestaties neergezet. Als een van de snelsten in het land kreeg ze de kans om te zwemmen in deze prestigieuze competitie.

● Persoonlijke records voor Jessica Bannatyne.

In haar eerste race behaalde ze een persoonlijk record op de 100 meter vrije slag. Met een tijd van 1:21,52 waarmee ze eindigde als 7e overall, slechts een seconde verwijdert van het podium.

Op de tweede dag van de competitie dook Jessica opnieuw het water in voor de 50 meter vrije slag. Met een tijd van 36,63 finishte ze als 9e overall, waarbij ze opnieuw haar persoonlijke grenzen verlegde. Het slotstuk van Jessica’s optreden was de 100 meter schoolslag, waar ze als 11e eindigde met een tijd van 1:48,00.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN