Gepubliceerd 30 april 2021

Parkeertarieven wijzigen in Woerden

De parkeertarieven in de binnenstad van Woerden veranderen met ingang van maandag 3 mei. Betaald parkeren op straat gaat pas om 10.00 uur ‘s ochtends in en het tarief wordt verhoogd naar 2 euro 50 per uur.

Parkeren in de parkeergarage is het voordeligst. Daar kost het parkeren 2 euro per uur en na half zeven ‘s avonds nog maar 1 euro per uur. Op vrijdag- en zaterdagavond tussen half zeven en middernacht is het gratis. Ook op zondag en ’s nachts tot 8.00 uur in de ochtend kost parkeren in de garage niets. Er geldt voortaan een maximale parkeerduur van 30 minuten in de Rijnstraat en de Nieuwstraat.

Voor de overige straten in het centrum, inclusief de Wagenstraat, geldt straks een maximale parkeerduur van 120 minuten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN