Gepubliceerd 6 juli 2023

Parkeersysteem in Woerden wijzigt niet voor 2024

Het gemeentebestuur van Woerden heeft aangekondigd dat het parkeersysteem in de Woerdense binnenstad, Middelland en omgeving, evenals aan de zuidkant van het NS-station, niet voor 2024 zal veranderen. Dit als reactie op twee initiatiefvoorstellen van de oppositiepartij Woerden en Democratie.

Een van de initiatiefvoorstellen betrof de invoering van betaald parkeren aan de zuidkant van het NS-station, terwijl het andere voorstel de herintroductie van het eerste uur gratis parkeren in de twee parkeergarages betrof.

In plaats van directe wijzigingen door te voeren, geeft het college aan dat zij bezig zijn met het ontwikkelen van een voorstel dat rekening houdt met de totstandkoming van de Poort van Woerden, dat het gebied Middelland en de stationsomgeving omvat.

Bron lokale omroep RPL
Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN