Gepubliceerd 6 juli 2023

Parkeersysteem in Woerden wijzigt niet voor 2024

Het gemeentebestuur van Woerden heeft aangekondigd dat het parkeersysteem in de Woerdense binnenstad, Middelland en omgeving, evenals aan de zuidkant van het NS-station, niet voor 2024 zal veranderen. Dit als reactie op twee initiatiefvoorstellen van de oppositiepartij Woerden en Democratie.

Een van de initiatiefvoorstellen betrof de invoering van betaald parkeren aan de zuidkant van het NS-station, terwijl het andere voorstel de herintroductie van het eerste uur gratis parkeren in de twee parkeergarages betrof.

In plaats van directe wijzigingen door te voeren, geeft het college aan dat zij bezig zijn met het ontwikkelen van een voorstel dat rekening houdt met de totstandkoming van de Poort van Woerden, dat het gebied Middelland en de stationsomgeving omvat.

Bron lokale omroep RPL
Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN