Gepubliceerd 2 september 2023

Pand in Gouda gesloten i.v.m. hennepkwekerij

Burgemeester Pieter Verhoeve heeft vorige week een pand aan de Domela Nieuwenhuisstraat in Gouda voor een periode van 3 maanden gesloten. De politie heeft in het pand een hennepplantage aangetroffen en ontmanteld. Hennepkwekerijen zorgen voor onveilige situaties. Zo zijn hennepkwekerijen gevaarlijk vanwege grote kans op lekkages, schimmels, gevaarlijke stroomaansluitingen en brand en hierdoor kunnen ook omwonenden risico lopen. Voor het opsporen van hennepkwekerijen heeft de politie hulp van bewoners nodig.

Bij en vermoeden van een wietplantage kunnen inwoners contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Bron: website gemeente Gouda

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN