Gepubliceerd 2 september 2023

Pand in Gouda gesloten i.v.m. hennepkwekerij

Burgemeester Pieter Verhoeve heeft vorige week een pand aan de Domela Nieuwenhuisstraat in Gouda voor een periode van 3 maanden gesloten. De politie heeft in het pand een hennepplantage aangetroffen en ontmanteld. Hennepkwekerijen zorgen voor onveilige situaties. Zo zijn hennepkwekerijen gevaarlijk vanwege grote kans op lekkages, schimmels, gevaarlijke stroomaansluitingen en brand en hierdoor kunnen ook omwonenden risico lopen. Voor het opsporen van hennepkwekerijen heeft de politie hulp van bewoners nodig.

Bij en vermoeden van een wietplantage kunnen inwoners contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Bron: website gemeente Gouda

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN