Gepubliceerd 15 maart 2024

Paaszang door Promising Voices en El Shaddai

Paaszang‘Hallelujah!’, die klanken galmden zaterdag 2 maart door de katholieke kerk in Montfoort. En op zaterdag 23 maart kun je ook genieten van het ‘hallelujah’ uit de Messiah en nog veel meer. Interkerkelijk koor Promising Voices en gospelkoor El Shaddai geven die avond hun tweede paasconcert in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. Het concert start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:45 uur. De entree is € 10,- en kaarten zijn te bestellen via zingenindekerk.nl.

Meer dan ooit is het goed om te realiseren dat rijkdom en macht uiteindelijk niets waard zijn en dat het leven, door God gegeven, de grootste schat is. Zijn Zoon, het Lam van God, droeg onze kroon. Daarover zingen beide koren tijdens de Paaszang 2024.

Deze week zetten beide koren de puntjes op de i, zodat het nog beter klinkt en op elkaar afgestemd is dan begin maart. Gezamenlijke nummers, met 120 koorleden, worden afgewisseld met eigen Koorfoto nummers. De koren, onder leiding van hun dirigent Leon van Veen, worden muzikaal begeleidt door piano, basgitaar, drums, hobo, dwarsfluit en strijkkwartet. Het repertoire is gevarieerd, van klassiek tot uptempo, afgewisseld met samenzang. Toelichting bij de, zowel Engelstalige als Nederlandse, nummers komt van eigen koorleden. Er is een collecte voor noodhulp in Oost Afrika.

Tekst aangeleverd
Foto ArieneFotografie

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN