Gepubliceerd 15 maart 2024

Paaszang door Promising Voices en El Shaddai

Paaszang‘Hallelujah!’, die klanken galmden zaterdag 2 maart door de katholieke kerk in Montfoort. En op zaterdag 23 maart kun je ook genieten van het ‘hallelujah’ uit de Messiah en nog veel meer. Interkerkelijk koor Promising Voices en gospelkoor El Shaddai geven die avond hun tweede paasconcert in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. Het concert start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:45 uur. De entree is € 10,- en kaarten zijn te bestellen via zingenindekerk.nl.

Meer dan ooit is het goed om te realiseren dat rijkdom en macht uiteindelijk niets waard zijn en dat het leven, door God gegeven, de grootste schat is. Zijn Zoon, het Lam van God, droeg onze kroon. Daarover zingen beide koren tijdens de Paaszang 2024.

Deze week zetten beide koren de puntjes op de i, zodat het nog beter klinkt en op elkaar afgestemd is dan begin maart. Gezamenlijke nummers, met 120 koorleden, worden afgewisseld met eigen Koorfoto nummers. De koren, onder leiding van hun dirigent Leon van Veen, worden muzikaal begeleidt door piano, basgitaar, drums, hobo, dwarsfluit en strijkkwartet. Het repertoire is gevarieerd, van klassiek tot uptempo, afgewisseld met samenzang. Toelichting bij de, zowel Engelstalige als Nederlandse, nummers komt van eigen koorleden. Er is een collecte voor noodhulp in Oost Afrika.

Tekst aangeleverd
Foto ArieneFotografie

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN