25 april 2022

Paasspeurtocht in Bodegraven en Driebruggen een groot succes!

Fien en Lotte uit Bodegraven hebben de Paasspeurtocht, net zoals nog vele anderen, gelopen in het Dronenpark in Bodegraven. Hier konden zij Paasvragen beantwoorden om letters te verzamelen en het uiteindelijke antwoord wat hieruit gevormd werd kon je inleveren in de brievenbus eind van de route. Hieruit is door de ‘Goudreinet’ een loodje getrokken, de winnaar(s) Fien en Lotte hebben met dank aan de ‘Goudreinet’ een heerlijke fruitmand gewonnen!

Ook in Driebruggen is er massaal gelopen! Zo’n 30 personen hebben hun antwoord ingeleverd bij de winkel ‘Broodje Kaas en Eieren’ ook zij hebben een heerlijke fruitmand ter beschikking gesteld! Hier heeft Boris het juiste antwoord ingeleverd en is door de winkel gekozen tot winnaar!

Fien, Lotte en Boris; gefeliciteerd, geniet van jullie gezonde fruitmand!

Met dank aan de Goudreinet en Broodje Kaas en Eieren!

Wij van Sport en Welzijn zijn blij met de opkomst tijdens de Paasspeurtocht! Voor iedereen die heeft meegelopen! Goed gedaan!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu