5 september 2021

Overtuigende bekerzege Rohda ’76

Met een 5-0 overwinning op Stellendam is Rohda ’76 de bekercompetitie overtuigend gestart. Halverwege de wedstrijd leidden de Bodegravers met 1-0 door een doelpunt van Jeroen Schouten. ,,We speelden erg goed voetbal en ik ben tevreden over ons gedurfde veldspel. Hier kunnen we op voortbouwen,’’ analyseerde trainer Arjen Linstra.

Conditioneel sterker

De oefenmeester zag nog een duidelijk verschil met de eilandbewoners: ,,Conditioneel waren wij sterker dan Stellendam. ’’Dat betere uithoudingsvermogen betaalde zich vooral in de tweede helft uit. Nog een keer Jeroen Schouten, Pim de Visser (2x) en invaller Daniël van Leeuwen tilden de stand naar 5-0.

• Verdediger Martijn Straver rukt op naar voren. (Foto: Piet Spannemaker)

Komende zaterdag gaan de blauwwitten op bezoek bij het Haagse HMSH dat opende met een 4-2 overwinning op HDV.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu