Gepubliceerd 21 november 2022

Overlijden van Jasper van Diemen maakt intens verdriet los bij Rohda’76

Op 18 november bereikte Rohda’76 het droevige bericht dat Jasper van Diemen (21) was overleden. Het overlijden van de 21-jarige 2e elftalspeler maakte intens verdriet los bij Rohda’76 en in het bijzonder bij de staf en spelers van het 1e en 2e elftal en zijn vroegere ploeggenoten van het 6e elftal.

Trainer Arjen Linstra typeert hem als een sociale, warme jongen die erg geliefd was binnen de spelersgroep en die altijd belangstelling had voor anderen.

,,Als vriend stond hij altijd voor je klaar. Hij was toegankelijk, sociaal en benaderbaar,’’ zo omschrijft Steven Holthuijsen zijn overleden maatje, die trouwens door zijn vrienden steevast met de bijnamen Jappie of Ali werd aangesproken.

Door het overlijden van Jasper van Diemen werden afgelopen zaterdag de wedstrijden van 1e, 2e en 6e elftal bij Rohda’76 afgelast.

Voor komende donderdagavond 24 november staat er een herdenkingsdienst en een condoleance gepland. Wie over Jasper een persoonlijk bericht voor de nabestaanden wil achterlaten, kan de volgende link aanklikken: www.baeldeuitvaarten.nl/condoleren (code Jasper). Een dag later wordt Jasper begraven.

● Bron: Rohda’76

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN