21 november 2022

Overlijden van Jasper van Diemen maakt intens verdriet los bij Rohda’76

Op 18 november bereikte Rohda’76 het droevige bericht dat Jasper van Diemen (21) was overleden. Het overlijden van de 21-jarige 2e elftalspeler maakte intens verdriet los bij Rohda’76 en in het bijzonder bij de staf en spelers van het 1e en 2e elftal en zijn vroegere ploeggenoten van het 6e elftal.

Trainer Arjen Linstra typeert hem als een sociale, warme jongen die erg geliefd was binnen de spelersgroep en die altijd belangstelling had voor anderen.

,,Als vriend stond hij altijd voor je klaar. Hij was toegankelijk, sociaal en benaderbaar,’’ zo omschrijft Steven Holthuijsen zijn overleden maatje, die trouwens door zijn vrienden steevast met de bijnamen Jappie of Ali werd aangesproken.

Door het overlijden van Jasper van Diemen werden afgelopen zaterdag de wedstrijden van 1e, 2e en 6e elftal bij Rohda’76 afgelast.

Voor komende donderdagavond 24 november staat er een herdenkingsdienst en een condoleance gepland. Wie over Jasper een persoonlijk bericht voor de nabestaanden wil achterlaten, kan de volgende link aanklikken: www.baeldeuitvaarten.nl/condoleren (code Jasper). Een dag later wordt Jasper begraven.

● Bron: Rohda’76

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu