21 november 2022

Overlijden van Jasper van Diemen maakt intens verdriet los bij Rohda’76

Op 18 november bereikte Rohda’76 het droevige bericht dat Jasper van Diemen (21) was overleden. Het overlijden van de 21-jarige 2e elftalspeler maakte intens verdriet los bij Rohda’76 en in het bijzonder bij de staf en spelers van het 1e en 2e elftal en zijn vroegere ploeggenoten van het 6e elftal.

Trainer Arjen Linstra typeert hem als een sociale, warme jongen die erg geliefd was binnen de spelersgroep en die altijd belangstelling had voor anderen.

,,Als vriend stond hij altijd voor je klaar. Hij was toegankelijk, sociaal en benaderbaar,’’ zo omschrijft Steven Holthuijsen zijn overleden maatje, die trouwens door zijn vrienden steevast met de bijnamen Jappie of Ali werd aangesproken.

Door het overlijden van Jasper van Diemen werden afgelopen zaterdag de wedstrijden van 1e, 2e en 6e elftal bij Rohda’76 afgelast.

Voor komende donderdagavond 24 november staat er een herdenkingsdienst en een condoleance gepland. Wie over Jasper een persoonlijk bericht voor de nabestaanden wil achterlaten, kan de volgende link aanklikken: www.baeldeuitvaarten.nl/condoleren (code Jasper). Een dag later wordt Jasper begraven.

● Bron: Rohda’76

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu