Gepubliceerd 16 februari 2024

Over 2 maanden meer duidelijk over Hofjes van Dronen

Johan Langelaar stelde in de raadscommissie Ruimte namens de ChristenUnie vragen aan het college over de voortgang van het project Hofjes van Dronen. Hij vroeg naar de onderliggende oorzaak van het vertrek van Brookland uit het project en of de overgebleven ontwikkelaars Janssen de Jong en Slokker Vastgoed B.V. het project willen voortzetten.

Wethouder Dirk-Jan Knol vertelde dat hij in gesprek gaat met de twee overgebleven pojectontwikkelaars over de voortgang van het project en over twee maanden uitsluitsel kan geven. De vraag is of het huidige plan nog steeds kan worden uitgevoerd of dat er een nieuw plan moet komen.

Op de diepere oorzaak van het vertrek van Brookland ging hij niet in. De gemeente had de laatste versie van 6 beleidsstukken toegestuurd en op basis van de wijzigingen in het beleid heeft Brookland de stekker uit het project getrokken.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN