Gepubliceerd 21 januari 2024

Otto Beaujon Gast uit de Streek

Journalist van de Ijsselbode, Otto Beaujon uit Oudewater, is maandag 22 januari om 20.00 uur te horen bij BR6 in het radioprogramma Gast uit de Streek. Hij is geboren in Utrecht maar getogen in het Limburgse land. Hij studeerde biologie in Utrecht en woont nu met zijn gezin in Oudewater.

Oorspronkelijk wilde hij naar de kunstacademie maar daar stak zijn vader een stokje voor. Toch heeft de kunst hem niet verlaten het loopt als een rode draad door zijn werkzame leven. Hij heeft naast zijn passie voor biologie vele hobby’s als schrijven, schilderen en fietsen verzamelen. Kortom een zeer kleurrijk persoon met een bijzonder verhaal.

Het interview wordt op de radio herhaald op dinsdag 23 januari om 22.00 uur en op zaterdag en zondag om 19.00 uur.

Tekst Gerrit Schinkel
Interview is gemaakt door Wil de Vries en de radiotechniek door Arjan Tegelenbosch.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN