Gepubliceerd 16 mei 2021

Organist Leendert Verduijn in radioprogramma Carrousel

Wilco Hoenderdos interviewt maandag 17 mei om 21.00 uur in het radioprogramma Carrousel organist Leendert Verduijn. Leendert bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Bodegraven. Al vroeg ontstond zijn passie voor het orgel. Tijdens zijn middelbare schooljaren volgde hij al de vooropleiding aan het Utrechts Conservatorium.

Organist Leendert Verduijn

Inmiddels woont Leendert in Gouda, waar hij samen met zijn vrouw een bloeiende lespraktijk heeft. Daarnaast is hij nog heel actief op diverse andere terreinen betreffende de muziek.

Dit te beluisteren in ons radioprogramma Carrousel op maandag 17 mei 21.00 u, woensdag 19 mei 19.00 u en zondag 23 mei 18.00 u. Ook speelt hij een verrassend muziekje op het orgel van de Grote Kerk in Oudewater.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN