Gepubliceerd 10 december 2023

Optreden van Promising Voices in verpleeghuis Oudshoorn

Interkerkelijk koor Promising Voices geeft zaterdag 16 december twee kerstconcerten in de Dorpskerk in Bodegraven. Een om 16.00 uur en een om 20.00 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via zingenindekerk.nl. Met nog een week te gaan tot de Kerstzang was Promising Voices vrijdag 8 december te gast in verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan de Rijn. Voor een groep van ongeveer 100 ouderen zong het koor kerstliederen die zaterdag ook worden gezongen.

Foto van Ariene fotografie

Het was niet de eerste keer dat het interkerkelijke koor te gast was bij verpleeghuis Oudshoorn. Ook vorig jaar bracht het koor een bezoek aan deze mensen. Annet Perdijk, koorlid van Promising Voices én vrijwilligerscoördinator bij Oudshoorn, kijkt vol trots terug op het concert. ‘Bewoners hebben enorm genoten! Het ‘Ere zij God’ en ‘Stille nacht, heilige nacht’ werd hier en daar zelfs meegezongen.’ Ook een collega-vrijwilliger beaamde dit en was geroerd door het enthousiasme van de bewoners. ‘Geweldig!’

Tekst aangeleerd door Promising Voices

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN