Gepubliceerd 10 december 2023

Optreden van Promising Voices in verpleeghuis Oudshoorn

Interkerkelijk koor Promising Voices geeft zaterdag 16 december twee kerstconcerten in de Dorpskerk in Bodegraven. Een om 16.00 uur en een om 20.00 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via zingenindekerk.nl. Met nog een week te gaan tot de Kerstzang was Promising Voices vrijdag 8 december te gast in verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan de Rijn. Voor een groep van ongeveer 100 ouderen zong het koor kerstliederen die zaterdag ook worden gezongen.

Foto van Ariene fotografie

Het was niet de eerste keer dat het interkerkelijke koor te gast was bij verpleeghuis Oudshoorn. Ook vorig jaar bracht het koor een bezoek aan deze mensen. Annet Perdijk, koorlid van Promising Voices én vrijwilligerscoördinator bij Oudshoorn, kijkt vol trots terug op het concert. ‘Bewoners hebben enorm genoten! Het ‘Ere zij God’ en ‘Stille nacht, heilige nacht’ werd hier en daar zelfs meegezongen.’ Ook een collega-vrijwilliger beaamde dit en was geroerd door het enthousiasme van de bewoners. ‘Geweldig!’

Tekst aangeleerd door Promising Voices

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN