21 oktober 2022

Oproep deelnemers hobbymarkt

De programmaraad van het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug organiseert op 19 november voor de derde keer een hobbymarkt. Creatievelingen krijgen de gelegenheid hun hobby te tonen en hun creaties te verkopen tijdens deze druk bezochte markt.

Er zal weer een grote variëteit aan zelfgemaakte producten te zien zijn: van sieraden, haaksels, kaarten en breisels. Die zijn geschikt als een kunstzinnig cadeau of om inspiratie op te doen.

Deelnemers kunnen zich aanmelden om mee te doen. Schroom niet en neem vóór 30 oktober contact op met Mayke Janssen 06 2205 8741.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu