20 november 2022

Oproep aan provincie om rotonde Goudseweg bij oversteek Nespad

De fietsoversteek bij de rotonde onder de N11 bij Bodegraven levert gevaarlijke situaties op. Als er een arbeidsmigrantenhotel komt in de driehoek N11, Goudseweg, Nespad, zal het aantal fietsers dat de Goudseweg gaat oversteken sterk toenemen. Tijdens de bespreking van de pilot arbeidsmigrantenhuisvesting in de commissie Ruimte van afgelopen woensdag, stelde Frank Rijkaart voor om een rotonde aan te leggen op de Goudseweg bij de oversteek Oud Bodegraafseweg en Nespad. Omdat de Goudseweg een provinciale weg is, zal de provincie die rotonde moeten aanleggen.

Henk van der Smit stelde voor om een motie te maken voor het college zodat die ingediend kan worden bij de provincie. Frank Rijkaart bood aan om die motie voor te bereiden voor de gemeenteraadsvergadering van 30 november.

Fietsoversteek botonde
Oversteek Oud Bodegraafseweg Nespad
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu