19 december 2022

Opnieuw winst voor BZ&PC-heren

De heren van BZ&PC zijn aan een goede reeks bezig. In Borculo werd ditmaal Schuurman BZC verslagen. De Bodegravers kwamen goed uit de startblokken. In een kleine 5 minuten stond het al 1-4. De Borculoërs hadden geen vat op Rick Sandifort. De sterke midvoor was deze wedstrijd ijzersterk.

● Rick Sandifort

De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd tot 4-5 en 6-8. Begin 3e periode scoorde Sandifort 2x keer op rij en maakte zo het definitieve verschil 6-10. Vervolgens waren de schutters van BZ aan zet om de ruimte die ontstond te benutten. Daar wisten de mannen wel raad mee. Het resulteerde in een eindstand van 11-15. BZ&PC klimt door de overwinning naar de 5e plaats in de landelijke 1e klasse.

Doelpunten BZ&PC: Rick Sandifort 5x, Joey Schellingerhout 3x, Luke Rijnbeek 3x, Jari Krijgsman 2x, Luca Groenendijk en Rob Peek

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu