Gepubliceerd 19 december 2022

Opnieuw winst voor BZ&PC-heren

De heren van BZ&PC zijn aan een goede reeks bezig. In Borculo werd ditmaal Schuurman BZC verslagen. De Bodegravers kwamen goed uit de startblokken. In een kleine 5 minuten stond het al 1-4. De Borculoërs hadden geen vat op Rick Sandifort. De sterke midvoor was deze wedstrijd ijzersterk.

● Rick Sandifort

De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd tot 4-5 en 6-8. Begin 3e periode scoorde Sandifort 2x keer op rij en maakte zo het definitieve verschil 6-10. Vervolgens waren de schutters van BZ aan zet om de ruimte die ontstond te benutten. Daar wisten de mannen wel raad mee. Het resulteerde in een eindstand van 11-15. BZ&PC klimt door de overwinning naar de 5e plaats in de landelijke 1e klasse.

Doelpunten BZ&PC: Rick Sandifort 5x, Joey Schellingerhout 3x, Luke Rijnbeek 3x, Jari Krijgsman 2x, Luca Groenendijk en Rob Peek

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN