12 oktober 2021

Opnieuw verlies voor VSTS-dames

De VSTS-dames zijn nog niet echt op dreef. De Bodegraafsen verloren opnieuw. In de Sporthoeve was Zaanstad 3 met 0-4 te sterk.

Weinig in te brengen

In de 1e set had VSTS weinig in te brengen. VSTS kreeg geen antwoord op de goede service van de spelverdeelster van Zaanstad: 15-25. In de 2e set kreeg VSTS eerst nog wel een voorsprong op het scorebord, echter die verdween toen de spelverdeelster van de gasten weer aan opslag kwam: 19-21.

Even in evenwicht

Meer evenwicht was er eerst nog in de 3e set. Maar boven de twintig raakte VSTS de rust kwijt om de nodige punten te scoren: 20-25. In de 4e set probeerde VSTS zich nog naar een competitiepunt te spelen. Weer kon VSTS de voorsprong niet vasthouden. Ook de 4e set ging dan ook verloren.

VSTS is in de 3e Divisie B teruggezakt naar de 8e plaats met 7 uit 4. De DVC-dames uit Driebruggen staan 10e met 6 uit 4. Bende Services Thor 2 leidt met 19 uit 4.

Herenteam wint wel

Het VSTS-herenteam won afgelopen zaterdag wel. DOS werd met 4-0 verslagen. Setstanden: 25-20, 25-18, 25-12, 25-20. In de Promotieklasse C staan de VSTS-heren op een 3e plek met 10 uit 4. VCV 3 is koploper met 15 uit 3.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu