Gepubliceerd 25 september 2023

Opnieuw succesvol weekend voor BZ&PC-teams

Ook in de 2e competitieronde trokken de BZ&PC-teams aan het langste eind. De BZ&PC-heren versloegen in Borculo Schuurman BZC met 10-13. In Alkmaar zegevierden de dames van BZ&PC met 4-8 over DAW.

• Joey Schellingerhout weer 3 treffers.

Stroeve start heren

De BZ&PC-heren hadden een stroeve start tegen BZC. De thuisclub nam in het 1e part een 3-0  voorsprong. In het 2e part verkleinde BZ&PC de achterstand tot 5-4. Veel doelpunten in het 3e part met aan het einde nog een 10-8 voorsprong voor BZC. BZ&PC wist in het laatste part via Henk Suur en Luke Rijnbeek met 10-10 langszij te komen. Een fitter BZ&PC deed BZC daarna doen kraken. Via 2 treffers van Joey Schellingerhout en Luca Groenendijk werd de 10-13 eindstand bereikt.

Doelpunten BZ&PC-heren: Henk Suur 3x, Joey Schellingerhout 3x, Rob Peek 2x, Luca Groenendijk 2x, Luke Rijnbeek 2x en Rick Sandifort 1x.

Ook 2e zege voor BZ&PC-dames

In Alkmaar was DAW de tegenstander voor BZ&PC. BZ&PC nam een 0-2 voorsprong en die werd in het 2e part tot 0-4 uitgebouwd. In het 3e part had BZ&PC met 2-8 de zege al praktisch veilig gesteld: 4-8. Doelvrouwe Astrid Hijink stopte nog tot tweemaal toe een strafworp.

Doelpunten BZ&PC-dames: Kaylee Schellingerhout 4x, Nicole van Jaarsveld 3x, Lisa Stolwijk 1x.

Bericht: André van Egdom / BZ&PC

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN