Gepubliceerd 2 juli 2021

Opnieuw 2e plek voor Erwin Timmerarends

In de 2e wedstrijd van het seizoen was Jaco de Groot (Kamerik) in Vlist weer de beste. Hij landde met 21.56 m met de verste sprong in het zand. En net als afgelopen zaterdag eindigde Erwin Timmerarends (Bodegraven) als 2e in het klassement. De 2e wedstrijd van het polsstokverspringseizoen zou aanvankelijk afgelopen woensdag worden afgewerkt, maar werd door de weersomstandigheden verplaatst naar donderdagavond.

• Weer 2e plak voor Erwin Timmerarends (Archieffoto).

Weinig 20 meter sprongen

In Vlist sprongen slechts twee springers boven de 20 meter. In hun 3e beurt sprongen Jaco de Groot en Erwin Timmerarends naar resp. 21.56 m en 20.61 m. In de nog resterende twee finalesprongen kwam Timmerarends niet meer toe aan een geldige en verdere sprong. Thomas van Midden (Vlist) eindigde op ruime afstand op de derde plaats: 18.30 m.  Jaco de Groot is met 22.21 m nog steels nationaal recordhouder.

Zaterdagavond 3 juli wordt opnieuw gesprongen in Vlist.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN