5 februari 2023

Opmars Rohda’76 gestuit

Na drie opeenvolgende overwinningen moest Rohda’76 nu haar meerdere erkennen in titelfavoriet SCH’44: 1-2.

● In de slotfase probeert Rohda’76 tevergeefs nog een punt uit het vuur te slepen. (Foto: Don van der Meer)

,,Laat ik voorop stellen dat de nederlaag terecht was. SCH’44 was comfortabeler aan de bal, maar ik baal er wel van dat wij de twee tegendoelpunten zo makkelijk weggaven. Dat was niet nodig,’’ keek trainer Arjen Linstra terug op de verliespartij.

Die begon nog zo goed voor Rohda’76. Al na vijf minuten kopte de mee opgestoomde Steven Holthuijsen de 1-0 binnen. Een voorsprong die de thuisclub in het vervolg van de eerste helft eenvoudig overeind hield.

Tandje bij

In de tweede helft schakelde SCH’44 een tandje bij en kwam na een uur spelen verdiend langszij: 1-1. En amper tien minuten later moest Rohda’76-doelman Luc Spannemaker weer een schuiver in de verre hoek toestaan: 1-2.

Met enkele wissels probeerde Linstra het tij te keren, maar de beste kansen waren voor de ploeg uit Harmelen. In de slotfase kreeg Boban Lazic zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten.

Compliment

,,Wat ik mooi vind, dat is dat een  kampioenskandidaat als SCH’44 zich heeft aangepast aan onze speelstijl. Dat is een compliment aan onze spelers. Wij moeten zo doorgaan en ons klaarmaken voor de uitwedstrijd tegen Cabauw,’’ blikt Linstra vooruit.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu