Gepubliceerd 20 oktober 2022

Opiniërende bespreking begroting en motie WKO

De gemeenteraad houdt vanavond 20 oktober, vanaf 20.00 uur een opiniërende bespreking over de begroting. Deze is te volgen via de website van de gemeente bij Bestuur en Organisatie, Gemeenteraad, live uitzendingen vergaderingen.

Burgerbelangen, Lokaal Liberaal, VVD en D66 dienen een motie in waarin het college wordt gevraagd om door te pakken met de oplossing van het WKO-systeem in Weideveld. De gemeente en Eteck hebben een meningsverschil over de interpretatie van de minimale prestatie-eisen die in het contract zijn opgenomen.

Gevraagd wordt om binnen een redelijke termijn Eteck op te dragen om aan de minimale prestatie-eisen te voldoen en als er niet aan wordt voldaan over te gaan tot het opleggen van dwangsommen zoals is bepaald in artikel 7.5.3. van de overeenkomst.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN