20 oktober 2022

Opiniërende bespreking begroting en motie WKO

De gemeenteraad houdt vanavond 20 oktober, vanaf 20.00 uur een opiniërende bespreking over de begroting. Deze is te volgen via de website van de gemeente bij Bestuur en Organisatie, Gemeenteraad, live uitzendingen vergaderingen.

Burgerbelangen, Lokaal Liberaal, VVD en D66 dienen een motie in waarin het college wordt gevraagd om door te pakken met de oplossing van het WKO-systeem in Weideveld. De gemeente en Eteck hebben een meningsverschil over de interpretatie van de minimale prestatie-eisen die in het contract zijn opgenomen.

Gevraagd wordt om binnen een redelijke termijn Eteck op te dragen om aan de minimale prestatie-eisen te voldoen en als er niet aan wordt voldaan over te gaan tot het opleggen van dwangsommen zoals is bepaald in artikel 7.5.3. van de overeenkomst.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu