Opening cultureel seizoen Evertshuis coronaproof met livestream door BR6

Het Evertshuis start het nieuwe culturele seizoen zaterdagavond 12 september, na drie maanden sluiting door alle coronamaatregelen en een tropische zomer met BRAVO! activiteiten voor kinderen.

Het wordt een spetterende presentatie van het nieuwe ‘coronaproof’ theaterprogramma 20/21. Met optredens van diverse artiesten, onder het genot van een drankje en vanwege de beperkte capaciteit alleen toegankelijk op uitnodiging voor (duo)vrienden.
Nieuw is dat de hele avond ook via een live verbinding door lokale omroep BR6 wordt gestreamd voor cultuurliefhebbers uit de regio.

Wat valt er te verwachten? Guus Westdorp brengt met zijn ‘Ramses de liederen’ een ode aan het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy, acteur Rik Hoogendoorn speelt een deel uit zijn hilarische theatermonoloog ‘Oppas Opa’ en Janneke Jager verrast met haar fout-nostalgische cabarettrip ‘Fantoomgeluk’. Presentator van de avond is de bekende Nieuwerbrugger Michiel van de Burgt, zelf regisseur, schrijver en acteur.

De avond begint om 20.30 uur, de zaal zit al helemaal vol. Het Evertshuis volgt de richtlijnen van het RIVM: blijf thuis bij klachten en respecteer de 1,5 meter maatregel voor bezoekers en medewerkers. Gastvrouwen begeleiden iedereen naar een plaats in de theaterzaal; drankjes mogen mee.
Meer informatie en reserveren van seizoentickets: www.evertshuis.nl. De online kaartverkoop begint zaterdagmiddag om 13.00 uur. Vragen per e-mail naar info@evertshuis.nl.

Praktische informatie
Opening Cultureel Seizoen Evertshuis
Zaterdag 12 september 2020
Aanvang 20.30 uur
Toegang GRATIS
Locatie theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.
ONLINE te volgen via BR6 livestream verbinding https://www.youtube.com/br6tv

0 Shares
Sluit Menu