2 oktober 2021

Open atelier in Huis van Alles

In het Huis van Alles in Bodegraven is in september het open atelier weer gestart. Iedere donderdagochtend komen van 10.00 uur tot 12.00 uur lokale schildertalenten bijeen om te genieten van de gezelligheid tijdens werken met en leren van elkaar.

Op initiatief van inwoners en met ondersteuning van de culturele commissie is het open atelier gevormd als vrijplaats voor artistiek talent.

Een aantal keer per jaar komt een kunstenaar langs om met een professioneel oog naar het werk te kijken en tips te geven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu