Gepubliceerd 20 oktober 2023

Opbrengst concert voor Hospice Bodegraven-Reeuwijk

Hugo Broekhuizen organiseert op 12 december 2023 een concert ‘Kerstfeest in het Groene Hart’ in de Gereformeerde Kerk in Waarder. Op deze avond zullen het mannenensemble The Martin Mans Formation en Vocalgroup Voice, onder leiding van Martin Mans gaan zingen. Het mannenensemble bestaat uit gedreven zangers die door heel Nederland toeren en de Vocalgroup Voice bestaat uit een dynamische groep van zangers en zangeressen. Mark Brandwijk zal op de orgel en vleugel het concert ondersteunen, tezamen met Noortje van Middelkoop op de panfluit.

Mannenkoor Martin Mans Formation

Hugo is al 6 jaar lid van het mannenensemble en heeft een passie voor organiseren. Hij heeft in 2019 en 2022 voor stichting support Casper twee optredens georganiseerd in Oudewater, die enthousiast ontvangen zijn. Stichting support Casper is een stichting die zich bezig houdt met baanbrekend onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum naar het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker. Dit jaar wilde Hugo zijn organisatorisch talent voor een lokale  goede doel inzetten. Hij koos voor hospice Bodegraven-Reeuwijk omdat veel van zijn kennissen met deze hospice te maken hebben gehad. Aannemingsbedrijf Goudriaan-Jongerius uit Waarder heeft de hoofdsponsoring op zich genomen omdat ook zij het hospice een warm hart toedragen.

De avond begint om 20.00 uur. Entreekaarten kosten slechts 10 euro p.p. en voor kinderen t/m 11 jaar betaalt u slechts 5 euro p.p. Kaarten zijn te verkrijgen via www.martinmans.nl of bij Hugo Broekhuizen 06-44174641 (whatsapp) of bij Plus Hoogendoorn in Waarder of Chr. Boekhandel het Lichtpunt in Bodegraven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN