Gepubliceerd 20 oktober 2023

Opbrengst concert voor Hospice Bodegraven-Reeuwijk

Hugo Broekhuizen organiseert op 12 december 2023 een concert ‘Kerstfeest in het Groene Hart’ in de Gereformeerde Kerk in Waarder. Op deze avond zullen het mannenensemble The Martin Mans Formation en Vocalgroup Voice, onder leiding van Martin Mans gaan zingen. Het mannenensemble bestaat uit gedreven zangers die door heel Nederland toeren en de Vocalgroup Voice bestaat uit een dynamische groep van zangers en zangeressen. Mark Brandwijk zal op de orgel en vleugel het concert ondersteunen, tezamen met Noortje van Middelkoop op de panfluit.

Mannenkoor Martin Mans Formation

Hugo is al 6 jaar lid van het mannenensemble en heeft een passie voor organiseren. Hij heeft in 2019 en 2022 voor stichting support Casper twee optredens georganiseerd in Oudewater, die enthousiast ontvangen zijn. Stichting support Casper is een stichting die zich bezig houdt met baanbrekend onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum naar het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker. Dit jaar wilde Hugo zijn organisatorisch talent voor een lokale  goede doel inzetten. Hij koos voor hospice Bodegraven-Reeuwijk omdat veel van zijn kennissen met deze hospice te maken hebben gehad. Aannemingsbedrijf Goudriaan-Jongerius uit Waarder heeft de hoofdsponsoring op zich genomen omdat ook zij het hospice een warm hart toedragen.

De avond begint om 20.00 uur. Entreekaarten kosten slechts 10 euro p.p. en voor kinderen t/m 11 jaar betaalt u slechts 5 euro p.p. Kaarten zijn te verkrijgen via www.martinmans.nl of bij Hugo Broekhuizen 06-44174641 (whatsapp) of bij Plus Hoogendoorn in Waarder of Chr. Boekhandel het Lichtpunt in Bodegraven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN