Gepubliceerd 30 juli 2021

OPBR ontvangt steun via MKB-deal ‘Ondernemend Midden-Holland’

Gemeenten in de regio Midden-Holland ontvangen € 200.000,- euro subsidie van de provincie Zuid-Holland voor de regionale MKB-deal ‘Ondernemend Midden-Holland’. Midden-Holland is een van de eerste regio’s in de provincie die deze subsidie ontvangt.

Met de MKB-deal ‘Ondernemend Midden-Holland’ gaan de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas samen met de ondernemersverenigingen OPBR, FOZ, Gouda Onderneemt, OK Krimpenerwaard en de OPW aan de slag met projecten die het vestigingsklimaat in de regio versterken.


Met behulp van de subsidie worden vijf projecten opgestart binnen de maakindustrie, logistiek en transportsector in Midden-Holland. De activiteiten moeten zorgen dat deze sectoren beter gaan samenwerken, kunnen innoveren en nieuw talentvol personeel kunnen opleiden.

Lees hier het artikel op de website van de provincie Zuid-Holland

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN