Gepubliceerd 23 mei 2023

Ook zin in een bijzondere wandeling?

Mijnklimaatpartij bestaat 1 jaar en houdt deze keer een hele speciale maandelijkse wandeling. Tijdens de wandeling zullen ze een bezoek brengen aan een recreatieterrein in de Reeuwijkse Hout, waar de eigenaar off-grid heeft gebouwd en recreëert. Hij heeft het landje zo ingericht dat er balans is tussen de natuur en recreatie en op geen enkele openbare voorziening is aangesloten, maar heeft toch elektriciteit, drinkwater en een toilet. Hoe? Dat gaat hij allemaal uitleggen onder het genot van een kopje koffie of thee, waarna de wandeling in dit prachtige natuurgebied wordt gezet.

Foto MijnKlimaatpartij

Mijn Klimaatpartij nodigt iedereen die wil van harte uit om op dinsdagavond 30 mei 2023, van 19:00 tot 21:00 uur mee te lopen. De wandeling gaat rond de Surfplas in Reeuwijk en is ongeveer 7 kilometer lang.

Wil je ook meelopen? Kom gewoon naar het startpunt om 18:50 uur bij de open fietsenstalling van de Reeuwijkse Hout, naast het restaurant aan de surfplas. We vertrekken om 19:00 uur.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Neem gerust familie, vrienden, buren mee.. hoe meer deelnemers, hoe gezelliger! En.. de hond mag aangelijnd ook mee.

Voor meer informatie: 0648153543 en www.mijnklimaatpartij.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN