Gepubliceerd 13 juni 2022

Ook RVC’33 volgend seizoen tweedeklasser

RVC’33 speelt volgend seizoen in de 2e klas. De Reeuwijk-Dorpers versloegen in de nacompetitie het Delftse SEP met 1-2.

Steun in de rug

• Rens Mathot (Archieffoto)

Spelend op neutraalterrein bij TOGB schoot Rens Mathot RVC’33 in de 34e min. naar een 0-1 voorsprong. En dat was een flinke steun in de rug. RVC nam de voorsprong mee in de rust.

Strafschop

In de 2e helft kreeg RVC in de 12e min. een strafschop na een overtreding op de snelle Romano Giorgini. Aartjan van Dijk schoot vanaf de stip onberispelijk raak: 0-2. SEP zette daarna alles op alles om de wedstrijd nog een andere wending te geven. En toen in de slotfase de Delftenaren nog de aansluitende treffer vonden (1-2) werd het nog billen knijpen voor RVC. Echter de ploeg van Bert Potuyt hield de nipte voorsprong vast.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN