Gepubliceerd 22 augustus 2022

Ook Rohda’76 naar finale ReBo-toernooi

Naast RVC’33 heeft ook Rohda’76 zich geplaatst voor de finale om de ReBo Trofee. Rohda’76 versloeg op eigen veld CVC Reeuwijk. En dat gebeurde met een opvallende ruime 5-0 zege.

Al in de 1e helft legde Rohda’76 een flinke basis voor de winst op de Reeuwijkers, die aanzienlijk later zijn begonnen met de eerste training als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ismael El Bouazzati bracht de ploeg van Arjen Linstra in de 1e helft op een 2-0 voorsprong.

Na rust waren Jeroen Schouten (3-0), Mitchell van Waveren (4-0) en Casper Bukman (5-0) ook nog met een treffer succesvol. CVC Reeuwijk miste nog een strafschop voor een eretreffer.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN