Gepubliceerd 6 augustus 2021

Ook Rohda ’76 weer begonnen aan de training

Afgelopen donderdagavond is ook Rohda ’76 begonnen aan de training. Op de 1e training waren ook de nieuwkomers van de partij zoals Pim de Visser, de teruggekeerde Esli Westmaas en Maico du Chatinier, die een pittige keeperstraining kreeg voorgeschoteld. Voor de meeste selectiespelers is zo’n eerste training behoorlijk afzien. Er wordt dan vooral gewerkt aan de conditie.

• De keepers kregen een pittige training voorgeschoteld.
• Werken aan de conditie en de balgevoeligheid op de 1e training van het nieuwe seizoen.

Meer keuzemogelijkheden

Het lijkt erop dat trainer Arjen Linstra door de komst van de nieuwkomers voor het komende seizoen meer keuzemogelijkheden heeft in het samenstellen van zijn ideale basiself. Op 14 augustus speelt Rohda ’76 de volgende oefenwedstrijd tegen Roodenburg (14.30 u.) en een week later op 20 en 21 augustus deelnemer aan de Bodegraven-Cup.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN